Conclusions de les conferències Asia@home del passat 20 i 21 de Març

Boinc Manager visió simple

L'objectiu era de sensibilitzar dels avantatjos del càlcul distribuït a Taiwan i asia del sud est en general,
s'ha aprofitat per presentar Shakemovie@home, conjuntament amb QCN va digirit a prevenir la població en cas de terratremols.
Altres compromisos destacables son el suport de mes nuclis, ja hi ha usuaris que utilitzen 160 processadors en una sola màquina. Davant el creixent número de projectes David Anderson va proposar agrupar-los per universitats o per plataformes multi projectes com WCG o IBERCIVIS per que no sigui tant liat. També es liada la llista de projectes, quan et conectes desde boinc manager, no hi ha cap explicació de que fan i a mes hi ha un bug a la finestra que fa que no es vegin prou be.
El segon dia es va dedicar exclusivament a systemes de detecció sismica.
Els videos estan disponibles an anglés a la seguent adreça
http://www.freetorrent.fr/catalog.php?search=Asia%40home&category=0&active=1

 

L'objectiu era de sensibilitzar dels avantatges del càlcul distribuït a l'area de Taiwan i Àsia del sud est en general, es va aprofitar per presentar Shakemovie@home que, conjuntament amb QCN va dirigit a prevenir la població en cas de terratrèmols.

Altres compromisos destacables son el suport de mes nuclis per part del boinc manager, ja hi ha usuaris que utilitzen 160 processadors en una sola màquina. Davant el creixent número de projectes David Anderson va proposar agrupar-los per universitats o per plataformes multi projectes com WCG o IBERCIVIS per que no sigui tant enredat. També es enredada la llista de projectes, quan et connectes des-de boinc manager, no hi ha cap explicació de que fan i a mes en la versió "advanced view" hi ha un bug a la finestra que fa que no es vegin prou be. El segon dia es va dedicar exclusivament a sistemes de detecció sísmica.
Els vídeos estan disponibles en anglès a la següent adreça:

http://www.freetorrent.fr/catalog.php?search=Asia%40home&category=0&acti...